zaterdag 28 april 2012

Tortillachipsschotel

Benodigdheden:
  • tortillachips
  • gehakt
  • 1 ui
  • knoflook
  • zout/peper/parikapoeder en tacokruiden
  • gemalen kaas
  • kidneybonen
  • tomatenpuree
  • sla
  • tomaat
  • avocado
  • zure room
Aanpak:
Verwarm de grill.
Verhit een braadpan met boter of olijfolie. Snipper de ui en de knoflook en bak deze even. Doe dan het gehakt erbij en rag het rul. Gooi alle kruiden er doorheen en roer goed.
Doe dan de kidneybonen en de tomatenpuree erbij. Maak er een echte saus van (eventueel water toevoegen).
Doe ondertussen de chips in een ovenschaal. Strooi er wat kaas overheen en zet dit zo onder de grill.
Snij de sla in reepjes, de tomaat en de avocado in stukjes en doe deze in schaaltjes.
Zet alles zo op tafel. Alles kan bij elkaar opgeschept worden en het is het lekkerst met wat zure room.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten