zondag 13 november 2011

Herfstsalade

4 personen

Ingrediënten:
4 aardappelen
4 conference peren
1 el olijfolie
1 duopak gerookte spekblokjes (250 g)
1 ui, in halve ringen
2 bakjes champignons (a 250 g)
2 el balsamicoazijn
1 zak krulsla melange (100 g)

Aanpak:
1. Pof de aardappelen. Halveer de peren en verwijder de klokhuizen. Snijd de ongeschilde peer in partjes.
2. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de spekblokjes in 3-4 min. knapperig. Voeg de ui en de hele champignons toe en bak 4-5 min. Neem de pan van het vuur en voeg de azijn en peper en zout naar smaak toe.
3. Verdeel de sla en het champignonmengsel over 4 borden. Steek de partjes peer ertussen.
Serveer met de gepofte aardappelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten