4 personen
200 gram farfalle (vlindermacaroni)
zout
versgemalen zwarte peper
250 gram maaslander kaas in kleine reepjes
250 gram aardbeien
1/2 citroen
1 rijpe avocado
2 bekertjes Griekse yoghurt
1 eetlepel vloeibare honing
1 eetl. mayonaise
1/2 krop ijsbergsla
Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing gaar. Spoel de pasta af en laat ′m afkoelen
Kaas in reepjes snijden. Aardbeien wassen. Kroontjes eraf en in plakjes snijden. Schep de pasta, aardbeien en kaas door elkaar in een grote kom. Doe dit wel voorzichtig.
Pers de 1/2 citroen uit. Avocado schillen, pit verwijderen en snij het vruchtvlees in stukjes. Doe de avocado in een mengkom en voeg de mayo , citroensap, yoghurt, honing zout en peper toe. Pureer dit geheel tot een gladde saus.
Snij de ijsbergsla in hele dunne reepjes. Verdeel dit over 4 borden. Schep de pastasalade erop en schenk de saus eroverheen. Eet smakelijk
Geen opmerkingen:
Een reactie posten