zaterdag 10 december 2011

Sperziebonencurry

4 personen

Ingrediënten:
  • 500 gram sperziebonen
  • 3 el zonnebloemolie
  • 2 uien, gesnipperd
  • 2 tenen knoflook, fijngesneden
  • 2 bakjes Tivall gegrilde stukjes (a 175 g)
  • 1 pakje naanbroden naturel (280 g)
  • 1 el milde currypasta (pot 283 g)
  • 1 pakje kokosmelk (200 ml)

Aanpak:
Stoom de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Verhit de olie in de braadpan. Fruit de ui en knoflook 2 min. Voeg de Tivall stukjes toe en bak in 5 min. gaar. Roer de currypasta door het groentenmengsel en bak 1 min. mee. Voeg de kokosmelk en sperziebonen toe en laat het geheel door en door warm worden.

Grill het naanbrood in de grillpan en serveer met de curry.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten