zaterdag 21 januari 2012

Notenrijst met aubergine

2 personen

Benodigdheden:
  • 175 gram notenrijst
  • 1 aubergine
  • Italiaanse keukenkruiden
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel vloeibare margarine
  • 150 gram vegetarische blokjes
  • Beetje ketchup
  • peper, zout
  • 20 gram walnoten

Aanpak:
Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Maak de aubergine schoon en snijd hem in blokjes. Bestrooi ze royaal met Italiaanse keukenkruiden.
Maak de ui en de knoflook schoon en snijd dit klein.
Fruit de ui en de knoflook glazig in de margarine.
Bak de vegetarische blokjes en voeg de blokjes aubergine toe en roerbak dit enkele minuten.Voeg de tomatenketchup toe. Maak het mengsel op smaak met peper en weinig zout.
Hak de walnoten grof en meng ze door de rijst. Schep het auberginemengsel op de rijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten