4 personen
Benodigdheden:
* eieren, bloem, melk
* 1 zakje pijnboompitten (65 g)
* 1 teentje knoflook
* 2 eetlepels olijfolie
* 2 zakken panklare spinazie (a 300 g)
* blauwe kaas of crème fraîche
* 50 g rozijnen
* zout en peper
* eventueel geraspte kaas
* ingrediënten voor salade
Aanpak:
Pannenkoeken bakken.
In droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Knoflook pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Knoflook ca. 1/2 minuut bakken. Spinazie toevoegen en ca. 3 minuten roerbakken.. Pijnboompitten en rozijnen toevoegen en geheel goed mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Spinaziemengsel verdelen over pannenkoeken. Kaas verkruimelen boven spinazie en pannenkoeken oprollen of oprollen en dan crème fraîche en geraspte kaas erover en in de oven.
Lekker met frisse salade.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten